TORKOS CSÜTÖRTÖK

Idén is csatlakozott éttermünk a „Torkos Csütörtök” elnevezésű rendezvényhez, melynek keretében az a’la carte étlapról választó vendégek 50% kedvezményben részesülnek a számla végösszegéből. A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk az akció érvényességét.
A kedvezmény igénybe vehető:
2016. február 11-től (csütörtök) február 14-ig (vasárnap), 11:00 és 23:00 óra között.
Mint minden este, ezeken a napokon is Sárközi Lajos és zenekara szórakoztatja Vendégeinket 18:00-tól.

Várjuk asztalfoglalását!

A konyháról

A Kárpátia híres konyhájáról, melyben a séfjeink segítségével új életre kelnek a magyar ételkülönlegességek. Az étlapon nemcsak a klasszikus magyar fogások találhatók meg, hanem a megújult, kortárs magyar konyha ínycsiklandozó képviselői is. Nem csoda, hogy ez a klasszikus budapesti étterem egyaránt népszerű a helyiek és a külföldiek körében, kedvelt helye családi és üzleti vacsoráknak, fogadásoknak és gálavacsoráknak.

Nyitva tartás:

Hétfő-Szombat: 11 és 23 óra között

Vasárnap 17 -23 óra között

Ünnepi nyitva tartásunk: December 24 zárva

Szolgáltatások

  • Wifi
  • Parkoló
  • Babaszék
  • SZÉP kártya
  • Vegetáriánus ételek
  • Akadálymentes elérhetés
  • Kártyaelfogadás
  • Erzsébet utalvány

Asztalfoglalás

Az online asztalfoglalás az alábbi gombon érhető el.

Asztalfoglalás

Elérhetőségek

Kárpátia étterem és Söröző
Ferenciek tere 7-8 ~ H-1053 Budapest
Tel.: +36 1 317 3596
Fax: +36 1 318 0591
E-mail: reservations@karpatia.hu

Chef beszéd

Csodálatos „ Ízutazásra” szeretnék Önt meghívni.

Az étlapot úgy állítottuk össze, hogy a Kárpát-medence különböző tájegységeinek alapanyagait felhasználva – hazai termelőktől beszerezve,- készítjük el ételeinket. Ezen ételeket tájegységeinkre jellemző tradicionális receptek alapján készítjük el, részben eredeti, részben megújult formában.

Konyhánk és felszolgálásunk áldásos tevékenységét a magas színvonalú minőségközpontú hagyományőrzés teszi utolérhetetlené, melynek köszönhetően királyok, államelnökök is gyakran választották éttermünket és rendezvényeinket, vissza-visszatérve az általunk kínált ízutazásra.

 

Székelyi Gábor

Konyhafőnök