Kárpátia étterem Asztalfoglalás

Üdvözlő

A Ferenciek tere megújítását követően ismét könnyen és kulturáltan megközelíthető a Kárpátia Étterem és Söröző. A mintegy 140 éves étterem régi történelmi szépségében várja vendégeit. A nyári melegben a Ferenciek Udvarában lévő belső terasz is a vendégek rendelkezésre áll. Ahol hagyományos és megújult ételeket, széles borválasztékkal kínáljuk, továbbá esténként cigányzenekar szórakoztatja a vendégeket.

A konyháról

 A Kárpátia híres konyhájáról, melyben a séfjeink segítségével új életre kelnek a magyar ételkülönlegességek. Az étlapon nemcsak a klasszikus magyar fogások találhatók meg, hanem a megújult, kortárs magyar konyha ínycsiklandozó képviselői is. Nem csoda, hogy ez a klasszikus budapesti étterem egyaránt népszerű a helyiek és a külföldiek körében, kedvelt helye családi és üzleti vacsoráknak, fogadásoknak és gálavacsoráknak.

Nyitva tartás:

Hétfőtől-Péntekig: 11:00 - 23:00

Szombat és vasárnap 17:00-23:00

Szolgáltatások

  • Wifi
  • Parkoló
  • Babaszék
  • SZÉP kártya
  • Vegetáriánus ételek
  • Akadálymentes elérhetés
  • Kártyaelfogadás
  • Erzsébet utalvány

Asztalfoglalás

Az online asztalfoglalás az alábbi gombon érhető el.

Asztalfoglalás

Elérhetőségek

Kárpátia étterem és Söröző
Ferenciek tere 7-8 ~ H-1053 Budapest
Tel.: +36 1 317 3596 / Fax: +36 1 318 0591
E-mail: reservations@karpatia.hu

Chef beszéd

Csodálatos „ Ízutazásra” szeretnék Önt meghívni.

Az étlapot úgy állítottuk össze, hogy a Kárpát-medence különböző tájegységeinek alapanyagait felhasználva – hazai termelőktől beszerezve,- készítjük el ételeinket. Ezen ételeket tájegységeinkre jellemző tradicionális receptek alapján készítjük el, részben eredeti, részben megújult formában.

Konyhánk és felszolgálásunk áldásos tevékenységét a magas színvonalú minőségközpontú hagyományőrzés teszi utolérhetetlenné, melynek köszönhetően királyok, államelnökök is gyakran választották éttermünket és rendezvényeinket, vissza-visszatérve az általunk kínált ízutazásra.

 

Izsák Zoltán

Konyhafőnök